Aegon utasbiztosítások – 2020.10.31-ig meghosszabbítva a COVID-19 díjmentes záradék
Eurorisk-Aegon-Covid19Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az Aegon biztosító a Platina csomagú Aegon Világlátó utasbiztosításokat új COVID-19 díjmentes záradékkal látja el 2020. október 31-ig, melynek értelmében Európában fedezetbe vonják a lentebb kiemelt biztosítási eseményeket is.

Fontos tudni:
 
A COVID-19 járvánnyal összefüggésben felmerülő káresemények kapcsán nem alkalmazza az Aegon azt az Általános kizárást, mely szerint „nem nyújt szolgáltatást a Biztosító a járványokkal összefüggésben keletkezett károkra.”.
Az érintett termékek köre:
 
*             Világlátó utasbiztosítás
*             Csoportos utasbiztosítások
*             Valamennyi lakásbiztosítási módozat Kiegészítő utasbiztosítása
 
 A COVID-19 záradék:
 
1.    Járványügyi vészhelyzet miatt beálló, azonnali hazautazással kapcsolatos költségek
 
Ha egy ország vagy régió, összefüggésben a COVID-19 járvánnyal, a kiutazás után, a kint tartózkodás alatt kerül fel a Külgazdasági és Külügyminisztérium által publikált, „Fokozott biztonsági kockázatot” jelentő országok listájára, és a helyi hatóságok a külföldi állampolgárokat az ország elhagyására utasítják, akkor a biztosított idő előtti hazautazásának indokolt és igazolt többletköltségeit a Biztosító 400.000 Ft-os összeghatárig megtéríti. A Biztosító a szervezést, költségvállalást ezekben a helyzetekben nem tudja garantálni.
 
2.    Karantén-intézkedések miatti többletköltség megtérítése
 
Ha a kint tartózkodás alatt az adott helyen az erre jogosított hatóság karanténintézkedést vagy területi (pl. városi, tartományi) lezárást vezet be, akkor az emiatt felmerülő többletköltségeket a biztosító megtéríti. A szolgáltatás mértéke a biztosított indokolt és igazolt többletköltsége, de maximum 300.000 Ft. A Biztosító a szervezést, költségvállalást ezekben a helyzetekben nem tudja garantálni.
 
3.    Utazásképtelenségre vonatkozó fedezet
 
Ha a biztosított COVID-19 fertőzésből adódó megbetegedése vagy hatósági karanténba kerülése a szerződéskötés után, de az elutazás előtt történik meg, akkor a biztosító megtéríti az út lemondásával, máshonnan meg nem térülő indokolt és igazolt szállás és utazási költséget, maximum 300.000 Ft összeghatárig.
 
A „COVID-19 záradék” díjmentes, minden Platina csomagnak része!
 
Itt elérhető a COVID-19 záradékot is tartalmazó biztosítási termékismertető (IPID).
 
Vigyázzunk a magunk és mások egészségére!
 
Az Eurorisk csapata
 
Bárhova is tervezel külföldre utazni, mindenképpen köss utasbiztosítást: 


Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft