Továbbra is támogatja beteg gyermekek és idősek gyógyulását az Eurorisk

Az Eurorisk csapata mindig is elkötelezett volt fontos ügyek mellett, és ez 2022-ben sem változott. Cégünk ez évben is folytatja együttműködését a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvánnyal a beteg gyermekek és idősek gyógyulásának megsegítéséért 2020-ban kötött, 4 évre szóló tartós adományozói megállapodásunk keretében.

Jót tenni és segíteni ott, ahol lehet, ez mindig is kulcsfontosságú szerepet töltött be az Eurorisk életében. A bohócdoktorok az elmúlt 23 évben több, mint 350.000 gyermekhez vitték el a gyógyító jókedvet, a ma dolgozó 34 bohócdoktor pedig 16 gyermekkórházban és 3 idősek otthonában van jelen heti rendszerességgel.

Nehéz időkben mire van a legnagyobb szükség? Minél több jókedvre és humorra. Nem kérdés, hogy mind a gyermekek, mind az idősek számára elengedhetetlen a jókedv és a nevetés jelenléte.

„Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz helyzetekben. Tapasztalataink pedig azt mutatják, hogy az a hely, ahol a bohócdoktorok megjelennek, és pszichológiai, színészi és művészeti módszerekkel vidámságot visznek a kórházban töltött napokba, ott a beteg gyermekek általános kedélyállapotához, és így akár a gyógyulásukhoz is hozzá tudnak járulni” – ismertette Gricz István, az alapítvány adományszervezője.

A szervezet kizárólag a felajánlásokból gazdálkodik, így a közvetlen pénzbeli adomány a működésük első számú pillére. 

Ha Ön is szeretné támogatni a beteg gyermekek gyógyulását, akkor kérjük, ajánlja fel adója 1%-át, vagy utaljon az alapítvány (10900011-00000009-71700000 – UniCredit Bank) számlájára.

Tegyünk jót ott, ahol tudunk és vigyünk jókedvet oda, ahova csak tudunk. 

Eurorisk csapata,

Egész évben az Ön biztonságáért



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft