Bodainé Erdős Emese

Tel.:
Mobil: +36 70 407 2519
Fax: +36 52 610 977
E-mail: mes5@freemail.hu
Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Harmat u. 7.

TISZTELT ÜGYFELEM!

Köszönöm, hogy biztosításainak kezelésével engem bízott meg.

Ez az oldal a személyes alkuszi tanácsadás kiegészítéseként arra szolgál, hogy Ön közvetlenül is elvégezhesse biztosításainak díjszámítását, és az utasbiztosítások esetén akár online módon, azonnali kockázatviselési kezdettel meg is köthesse biztosítási szerződését.

Amennyiben a számítási vagy a kötési folyamatban, illetve a biztosítási feltételek értelmezésében segítségére lehetek, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén.

Bemutatkozás:
Magamról: 1982. év óta egyéni vállalkozó vagyok. Működési területem könyvelés, pénzügyek, biztosítások. 
Biztosítói tevékenységemet 2009-ben kezdtem, mint függő biztosításközvetítő. 2013 év óta az EURORISK Alkusz kft partnereként dolgozom. Azért választottam az alkusz pozíciót szakmán belül, mert így több biztosítótársaság termék kínálatából tudom kiválasztani a legmegfelelőbbet ügyfeleim részére. Célom, hogy ügyfeleimnek segítséget nyújtsak a legmegfelelőbb biztosítás megtalálásában, természetesen a legkedvezőbb áron, az utasbiztosításoktól a nagyvállalati vagyonbiztosításokig.
Segítséget szeretnék nyújtani Önnek,  a biztosítási piacon közvetíthető legkedvezőbb díjú és szolgáltatású biztosítás megkeresésében vagy a már meglévő biztosítási szerződését, ingyenesen átnézem, és ha szükséges, kedvezőbbre átdolgozom.
Elérhető termékek:


Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.06.04
PoweredBy: SK Trend Kft